Bel of Whatsapp ons direct: +32 476840635
Bohon 24, Durbuy. Kaart
<span>Over</span> Ons

Over Ons

 

Wat een geweldige hoeveelheid leuke en positieve reacties op ons nieuwe avontuur in de Ardennen!
Dank jullie wel allemaal, doet ons erg goed.

Voor de mensen die ons niet kennen even een korte inleiding……Wij zijn Mike en Michelle en gaan samen met onze twee zoons eind februari 2016 “emigreren” naar Wallonie.

We dromen al langer van ons avontuur maar eigenlijk hield ik (michelle) altijd de boot af……toch best spannend zo’n stap! Door het vele “dromen” hadden we al de nodige informatie en na onze laatste vakantie hebben we het besloten, we gaan het doen! Wij zijn na het samenstellen van de mooiste locaties van de Belgische Ardennen objecten gaan bezichtigen en hebben ons droompand gevonden op een prachtige plek en nu is het definitief!

Ons huis is inmiddels verkocht in Nederland en begin deze maand hebben we de hypotheek offerte in België getekend. De data zijn vast gelegd bij de notarissen, 15 februari overdracht van ons huis en 26 Februari krijgen we de sleutel van ons stulpje in Barvaux. In de tussenliggende tijd gaan we maar vakantie vieren in een vakantiepark met de kids! Met hulp van lieve vrienden en familie is de opslag van onze inboedel geregeld en de verhuizing op 26 februari in een grote vrachtwagen staat ook vast ☺

Vorige week hebben we beide onze baan opgezegd……..geeft best een heel gek gevoel…. na gemiddeld 15 jaar om straks geen werkgever en collega’s meer te hebben maar ook weer een stapje dichterbij ons avontuur! Ook hier vandaan weer ontzettend veel leuke en warme reacties!

Liefs Mike, Michelle, Kevin en Jesse

 

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT
reset all fields

Maak een Reservering

Maak een reservering met uw aankomst en vertrekdatum en u krijgt direct een bevestiging

× Stel uw vraag