Welkom op ons gezellige terras.

Terrasse 1850 is vernoemd naar het bouwjaar van onze hoeve en is opgezet om de vele voorbijgaande wandelaars en mountainbikers te verrassen met een verfrissend drankje en/of een lekker bakje koffie. 

Het terras is gelegen aan de voorzijde van onze Bed and Breakfast “B&B Barvaux“.

Inmiddels is ons terras een begrip geworden in de omgeving en kunt u ook de lokale bevolking verwachten die regelmatig komt genieten van de lekkernijen en het rustgevende uitzicht.

U kunt ons vinden in het karakteristieke dorpje Bohon gelegen aan de rand van de vallei van rivier de Ourthe.

Groepen
Als groep kunt u ook bij ons een tussenstop inplannen. Diverse wandelgroepen, motor, brommer en autoclubs hebben op ons terras al van een tussenstop genoten. U dient dit wel vooraf aan te geven in verband met het uitserveren van de lunch.

Menu
Onze kaart bestaat uit diverse warme dranken zoals koffie, chocolademelk met slagroom, thee en nog veel meer. Tevens bieden wij een selectie van heerlijke bieren en wijnen aan en natuurlijk frisdrank. Een portie bitterballen of een croque monsieur (tosti) mag uiteraard niet ontbreken en op aanvraag serveren wij ook uitsmijters (2 boterhammen met een spiegelei en meegebakken ham en kaas). Tijdens de warme dagen serveren wij ijsjes.

Terrasse 1850 is de ideale pitstop voor een wandeling of fietstocht.

Boek uw verblijf bij B&B Barvaux