Bel of Whatsapp ons direct: +32 476840635
Bohon 24, Durbuy. Kaart

Welkom op ons Terras!

Terrasse 1850 is vernoemd naar het bouwjaar van onze hoeve en is opgezet om de vele voorbijgaande wandelaars en mountainbikers te verrassen met een verfrissend drankje en/of een lekker bakje koffie. Het terras is gelegen aan de voorzijde van onze Bed and Breakfast “B&B Barvaux
Inmiddels is ons terras een begrip geworden in de omgeving en kunt u ook de lokale bevolking verwachten die regelmatig komt genieten van de lekkernijen en het rustgevende uitzicht.

barvaux 395

La Chouffe

Onze kaart

Onze kaart bestaat uit diverse warme dranken zoals koffie, chocolademelk met slagroom, thee en nog veel meer. Tevens bieden wij een selectie van heerlijke bieren en wijnen aan en natuurlijk frisdrank. Een portie bitterballen of een croque monsieur (tosti) mag uiteraard niet ontbreken en op aanvraag serveren wij ook uitsmijters (2 boterhammen met een spiegelei en meegebakken ham en kaas). Tijdens de warme dagen serveren wij ijsjes.

Groepen

Als groep kunt u ook bij ons een tussenstop inplannen. Diverse wandelgroepen, motor, brommer en autoclubs hebben op ons terras al van een tussenstop genoten. U dient dit wel vooraf aan te geven in verband met het uitserveren van de lunch.

Locatie

U kunt ons vinden in het karakteristieke dorpje Bohon gelegen aan de rand van de vallei van rivier de Ourthe. Op onze locatie pagina vind u ons volledige adres.

 

Maak een Reservering

Maak uw reservering met uw aankomst en vertrekdatum en U krijgt direct een bevestiging